Over ons

Over Mygym

MyGym is een gezellige, kleinschalige sportschool in het centrum van Rotterdam. Wij hebben een fitnessruimte met diverse cardioapparatuur: crosstrainers, loopbanden, step, wave en fietsen. Voor de krachtraining zijn er naast losse gewichten en halters ook Technogym krachttoestellen aanwezig. Daarnaast is er een ruim aanbod groepslesse De kleedkamers zijn voorzien van douche, lockers en een infrarood sauna. MyGym beschikt tevens over drie tennisbanen, waar de leden met bepaalde abonnementen gratis gebruik van mogen maken. Voor meer informatie over de verschillende abonnementen, klik hier. Voor niet leden zijn de banen te huur.

Groepslessen

MyGym heeft een groot aanbod groepslessen, onder andere BBB, Aerobic, Yoga, Steps, Power Pump en Spinning.

Tennisbanen

Uniek in hartje Rotterdam zijn onze drie tennisbanen die voor leden gratis te gebruiken zijn. Voor niet leden zijn de banen te reserveren.

mygymlucht.jpg

Over Mygym

MyGym is een gezellige, kleinschalige sportschool in het centrum van Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor krachttraining, cardiotoestellen en groepslessen. Uniek zijn de drie buiten tennisbanen die voor iedereen te huur zijn. Bij een aantal abonnementen kunt u zelfs gratis tennissen!

Mygym Rotterdam

  • Hoogstraat 74 | 3011 PT Rotterdam
  • 010-2140949
  • info@mygym.nl

Facebook